Spring over navigation.
Hjem

Noorbohandelens Café

I Noorbohandelens café sætter vi pris på at anvende sunde, friske råvarer. Hjemmebagt rug- og speltbrød, en sprød salat med urteblanding fra egen gårdhave, årstidernes frugt og ikke mindst lokale producenters fremragende pålæg, som det fine lammekød fra Lundevang Gård på Møn. Til dessert serveres f.x. husets bærekompot med creme af hvid chokolade og spelt-crunch. Til kaffen nyder vores gæster god gammeldags hjemmebag eller en fin håndlavet chokoladetrøffel. Køkkenets produkter rundes af hjemmelavede geléer og marmelader, forfinet med husets spirituosa. Mange af vores produkter sælges også ud af huset.

Selskaber i Noorbohandelen

mad_noorbohandelen-web.jpg

Noorbohandelens café byder plads til mindre selskaber op til 25 personer.
Vi kan tilbyde plads i Noorbohandelens udstillingscafé på første sal eller på solskinsdage under parasollerne udenfor. Der kan serveres frokostplatter, kaffe og kage eller bestilles smagninger med en lille passende snak. Hvis det ønskes, arrangeres en byvandring i samarbejde med Nyord lokalhistorisk forening. For grupper op til max. 10 personer kan der arrangeres en sejltur med postbåden Røret. Det sidste er selvfølgelig afhængig af vind og vejr.

Send os en mail på info@noorbohandelen. dk eller ring til Wolfgang på 51780448. Planlæg i god tid, hvis du gerne vil booke guidning eller sejltur.

Vi glæder os at byde Jer velkommen på smukke Nyord.


menukort sommer 2015

sandwich_noorbohandelen.jpg

Find vedhæftet Noorbohandelens menu- og vinkort for sommeren 2015.
Der kan vælges mellem frisk tilberedte frokostanretninger og sandwich, serveret med husets hjemmebagte speltbrød, hjemmebag til kaffen eller bærkompot og vores dejlige sicilianske is til dessert.


Urter, spiselige blomster og en te på friskplukket urtebuket fra egen gårdhave

blomsterfroe_web.jpg

Med stor glæde har vi i 2013 introduceret den første egne høst af friske salater, spiselige blomster og dejlige te-urtebuketter fra egen gårdhave. Udbuddet styres af sæsonen, så der altid indgår nye, spændende og frisk høstede urter i både vores anretninger, drinks og urtete. Overskuddet af de spirende planter sælges i potter foran caféen, og det er også muligt at købe en frøpose med hjem til egen have eller som gave til en god ven.


Sommerhit - hjemmelavet bærkompot med creme af hvid chokolade & sprød knas af husets speltbrød

trifli_web.jpg

Cafeens sommerkreation er inspireret af en opskrift fra chefkok Jonas Mikkelsen, Hotel Frederiksminde i Præstø.
Som let sommerlig mellemmåltid tilbereder vi hver dag en frisk kompot af sommerbær med en luftig creme af hvid chokolade og piskefløde. Bent har udviklet den specielle sprøde topping, som han fremstiller af husets speltbrød og rister på pande med lidt rørskukker. Desserten serveres i små sylteglas og kan derfor nemt sælges ud af huset, til en hyggeaften på sejlbåd, i telt eller sommerhus.

Er du interesseret i opskriften, så findes den i hæftet "Den ægte smag af Møn & Sydsjælland" på side 5. Du kan også slå hæftet op på nettet under www.smagmoensydsjaelland.dk .


Is specialiteter som i "Bella Italia"

is-1-web.jpg

I sommersæsonen tilbyder Noorbohandelen er fremragende ægte siciliansk fløde- og sorbet- is i vaffel eller som frisk anretning med frugt og/eller fine spirituosa. Italiensk inspirerede is anretninger: frugtbæger, likørbæger, spaghetti is, banana split og mange andre smagfulde varianter.


Caféens lækkerier

broed-web.jpg

Noorbohandelens café byder hele året rundt på hjemmebagte kager eller en skive speltbrød med ost, kaffe, te og andre drikkevarer.
Fra påske til og med efterårsferien serveres husets frokostplatte med forskellige lækkerier, som bl.a. røget fåreskinke fra Lundevangaard, salat og frugt, et udvalg af oste samt en lille dessert. I perioden fra slutningen af oktober til påske serveres platter kun ved forudbestilling for minimum 2 personer.

Læs også om vores Cocktails & Longdrinks, og se nogle af opskrifterne på vores lækre kager