Spring over navigation.
Hjem

Jul 2010 i Noorbohandelen - tilbud, aktiviteter og åbningstider

Englene er landet på Nyord
Nyords julelikør tappes på engleflasker og sennepsmøllen holder juleåbent

Tag´ lidt afstand fra juletravlheden og forkæl dig selv med en hyggelig stund på Nyord.
Noorbohandelen, Danmarks første specialforretning for kvalitetsspirituosa i løsvægt, og Nyords nye sennepsmølle i den historiske hesteomgang holder åbent i alle weekender i advent.

Traditionen tro indledes juletiden i Noorbohandelen med årets julelikør, som tappes på søde engleflasker. Du finder hvad du ønsker dig, om det er en værtindegave, kærligheds- eller firmagave – individuelt afmålt og arrangeret. Som årets julekalender tilbydes 24 ædle whiskier i alsidig genanvendelige flasker med porcelænslåg.

Udstillingen med Morten Pihls fotografier af de smukkeste udsigter på Møn & Sydsjælland fortsætter – nyd dem sammen med en god kop kaffe og hjemmebag.

Selvfølgelig skal der sennep til på julebordet. Nyord sennepsmølle har travlt med at hælde julesennep på stentøjskrukker. Der tilbydes den stærke ” Julemændens speciale” , den krydrede med ”hakkede nissehuer” og den ”englemilde”. Kom og smag – også de andre fine varianter. Se sennepsmøllens ”åbent hus” arrangementer i annoncen – ellers finder du alle sennepsspecialiteter og mange andre dejlige specialiteter fra Møn & Sydsjælland i Noorbohandelen. I ugen op til jul holdes der også fyraftensåbent – og efter telefonisk aftale på 51 78 04 48.

jul-2010-web.jpg