Spring over navigation.
Hjem

Noorbohandelen i Københavns Torvehaller på Israels Plads

Noorbohandelen har været repræsenteret Københavns Torvehaller siden hallerne åbnede i 2011. Det er fortsat meget spændende og inspirerende, og det er dejligt at møde vores kunder begge steder. Tak for det :) Siden januar 2015 er Noorbohandelens stadeplads i hal 2 blevet fordoblet. Nu kan vi præsentere endnu flere spændende lokale specialiteter fra Nyord og Møn. Så glad Jer til flere hyggelige stunder og smagsoplevelser. Følg med i nyheder og arrangementer på www.facebook.com/Noorbokbh

madaboutcopgenhagen postede på instagram i starten af 2015:
Noorbohandelen is one of Denmark's best specialist spirit store, and their headquarter lies in the island of Nyord. But luckily for us city-dwellers, they're in Torvehallerne too. Spirits, such as whiskey, rum, brandy, schnapps and bitter, as many different variations as you can see here in @fabjetcts's photo. Chose your own bottle size and shape and fill it up as like! #madaoutcopenhagen

4 stjerner fra Isa R. http://www.yelp.dk/biz/noorbohandelen-koebenhavn
Noorbohandelen er en meget spændende forretning. Helt sin egen, og har derfor sin fulde ret til at ligge i Torvehallerne.
Mangler du en gave til din far, bedstefar, mand eller kæreste? Eller er du bare selv glad for en god cognac eller dessertvin? Så er det her det foregår!
De forhandler whisky, rom, cognac, likør og dessertvine. Men det er særligt cognacen, som gør sig meget smukt i glastønderne. Alt kan prøvesmages i butikken. Prisen varierer fra 15,- til 35,- per glas med 2cl. Når man har besluttet sig, kan man købe en flaske med hjem på 100ml, 200ml, 250ml, 500ml eller 700ml.Jeg fik en rigtig god julegave til min far, og ifølge ham, og han er kyndig, så var denne cognac en af de bedste han har smagt.

Trip Advisor: Kenneth B.H. har skrevet om Noorbohandelen
Er du til hygge og whisky , rom eller udsøgt calvados så er det et must at besøge noorbohandlen der har et bredt udvalg af div. spiritus som kan prøves og nydes for et beskedent beløb ,mens man sidder og ser på folk passere gaden, på den lille ø Nyord som er som et levende 'frilandsmuseum' hvor det er som om tiden har stået stille i 100 år og hvor blomster kæmper om at vise deres farvepragt i alle haverne. Hyggelig lille havn museum og god kro. Besøgte stedet Juli 2013.

madaboutcopenhagen.jpg
jose_torve_web.jpg
flasker_torve_web.jpg