Spring over navigation.
Hjem

Spiritus

Ny siciliansk opskrift til Noorbohandelens kunder

citroner_noorbohandelen-web.jpg

Limoncello Granita

Ingredienser til 4 portioner
500 ml vand
150 g fin rørsukker
50 ml friskpresset saft og revet skal af en økologisk citron
125 ml Limoncello, 30 %
1 prise af Noorbohandelens middelhavssalt med citron

Kog vand med sukker i ca. 10 minutter på svagt blus. Massen afkøles, saft og revet citronskal samt Limoncello tilsættes.
Kom massen i et fladt fad, som kan komme i fryseren. Efter 1 time tages formen op af fryseren, og massen blandes med en gaffel. Kom fadet tilbage i fryseren. Gentag blandingen i de næste 4 timer 3 gange, indtil massen danner grove iskrystaller.
Så er Limoncello Granita klar til servering som topping af en dessert, sammen med frugt eller som lille forfriskning.


Royalt besøg i Noorbohandelen

noorbohandelens_armagnac-web.jpg

Regentparret aflagde Nyord og Noorbohandelen et besøg fredag den 6. september 2013
I anledning af regentparrets besøg på Nyord har vi indkøbt en ganske særlig dråbe til Noorbohandelen. Under HKH prinsgemal Henriks tilstedeværelse blev der smagt på en Armagnac fra 1935. Det har været en festlig dag for Nyord og en stor glæde for Noorbohandelen.


Nyords julekalender er en succes, også efter jul

julekalender.web_.jpg

Den fine trækasse med 24 udsøgte whiskier finder også efter juletiden mange venner

Whisky gave for elskere og kendere

Noorbohandelens julekalender for de store er fyldt med 24 små glasflasker med patentlåg i en fin trækasse – en samling af forretningens dejligste whiskys i alderen fra 3 til 48 år.
Kassen indeholder bl.a. en serie single casks i cask strengh som f.x. Inchmurrin fra Grampaigne Highland; Loch Lomond single Malt fra1996; Tormore single Speyside Malt fra1992; Caperdonich, single Speyside Malt fra1994; vores dejlige Macduff, single Speyside Malt fra1997; Strathmill, single Speyside Malt fra1990; Clynelish fra The Northern Highlands og den ældste i samlingen en Girvan grain, altså en single grain whisky fra 1964.


3 år med Noorbohandelen i Københavns Torvehaller på Israels Plads

flasker_torve_web.jpg

Så er der gået et år mere med Noorbohandelens filial i Københavns Torvehaller. Det er fortsat meget spændende og inspirerende, og det er dejligt at møde vores kunder begge steder. Tak for det :) Vi arbejder på at præsentere endnu flere af de spændende lokale specialiteter fra Nyord i København. Så glad Jer til flere nyheder i løbe af efteråret. For alle Facebook brugere: Josefine opdaterer Noorbohandelens aktiviteter i Torvehallerne, og Solveig skriver om nyheder på Nyord.

Læs her et klip fra Berlingskes anmeldelse i forbindelse med hallernes 1 års fødselsdag:


Velkommen til sæson 2012 - 5 år med Noorbohandelen på Nyord

Bent_natur_1_web.jpg

Foråret er på vej til Nyord. I Noorbohandelen gør vi klar til den 5. sæson med udsøgte spirituosa, lokale specialiteter, dejlig cafémad og en ny udstilling. I år er det vores søn Bent, som debuterer med sine naturfotografier. Udstillingen åbner påskelørdag, og det skal fejres med bl. vores nyeste cocktail creationer. Glæd Jer til "Coffee Shooter" & "One Night Stand", begge to med æggelikør - og ikke kun for damer :)

Vi glæder til os til at byde velkommen til hyggelige timer i Noorbohandelen

Wolfgang Sürth & Noorbohandelens team


Sommerkonkurrence

...and the winner is...

Hvis du er den heldige ejer af en spiritusflaske uden Noorbohandelens logo - men med Wolfgangs håndtegnede skib og nummer 093 - så er du velkommen at kontakte Noorbohandelen og få en gratis genopfyldning af denne flaske. Forudsætning er selvfølgelig at du kommer med denne flaske og at varen stadig haves på lager ( skulle det ikke være tilfælde, findes noget tilsvarende).


Gavepakker og forsendelse

Noorbohandelen tilbyder unikke gaver til enhver smag. Der kan vælges mellem alle slags spiritus i fine flasker eller kombinerede gavepakker med lokale specialiteter. Selvfølgelig kan der også indgå kunst og kunsthåndværk i gaverne.

Det er også muligt at forsende spiritus. Flasker fra 200ml indhold kan vi forsegle, så de kan tåle liggende transport.

Ring eller send os en email, så hjælper vi gerne gaver og/eller postforsendelse.


Whisky- eller romsmagning

whiskysmagning-2-web.jpg

For grupper er det altid muligt at bestille en individuel tilrettelagt spiritus smagning. Om I er til whisky, rom eller har lyst til at høre om fremstilling af urtesnapse, kontakt os, og vi aftaler nærmere.
Smagningen kan kombineres med efterfølgende spisning, enten i vores egen café eller på den Lollesgård, den lokale kro (tlf. 55818681)
Ønsker I at udvide Jeres ophold med en overnatning kan vi anbefale Nyord Bed and Breakfast (5586 3237)
Slå evt. op under "Nyord" på denne hjemmeside og se hvad der ellers kan opleves under Jeres besøg.
Velkommen!


Udgiv indhold