Spring over navigation.
Hjem

Spiritus

Følg os

imgres.jpg

'Follow' og 'Like' os på de sociale medier.

Se og del vores opslag på Instagram:
https://instagram.com/noorbohandelen.dk eller https://instagram.com/noorbohandelen_torvehallerne
på Pinterest: www.pinterest.com/Noorbohandelen
Følg og like og på Facebook. www.facebook.com/Noorbokbh
Så ser du hvad der sker i Noorbohandelen i København og på Nyord :)


FÅ FINE 'WHISKY & ROM COLLECTIONS' I TRÆKASSER TILBAGE

julekalender_2014_web.jpg

FÅ JULEKALENDERE TILBAGE
Julekalendere sælges både i Noorbohandelen på Nyord og i Torvehallerne i København.
Download preview oversight her:
Whisky kalenderen koster 1189,-kr. og rom kalenderen 1089,-kr.


Julelikør 2014 - 'Englene lander på Nyord' og hvad der ellers findes til ønskesedlen

chokolade_web.jpg

Rigtig mange julegaver er der gjort klar til hyggehandelen på Nyord og i Torvehallerne i København. Der er både julekalendre for whisk(e)y - eller rom-elskeren, de søde engleflasker med årets æble-julelikør, julesennep med hakkede nissehuer eller den nye julesennep med æbler og hjemmelavet karamel. Syltetøj med kirsebær, appelsin, julekrydderier og en god mørk rom og ikke mindst den gode hjemmelavede gløgg. Og ikke at glemme de fine håndlavede trøfler med rom, whisky, cognac og chokolade chili likør.

På Nyord er der åben alle weekender og i Torvehallerne er der åben alle ugens dage - så kig forbi og lad dig inspirere til dejlige gaver til dine kære og vennerne og til dig selv :)

Se her vores lille fotogalleri.


Noorbohandelen i Københavns Torvehaller på Israels Plads

flasker_torve_web.jpg

Noorbohandelen har været repræsenteret Københavns Torvehaller siden hallerne åbnede i 2011. Det er fortsat meget spændende og inspirerende, og det er dejligt at møde vores kunder begge steder. Tak for det :) Siden januar 2015 er Noorbohandelens stadeplads i hal 2 blevet fordoblet. Nu kan vi præsentere endnu flere spændende lokale specialiteter fra Nyord og Møn. Så glad Jer til flere hyggelige stunder og smagsoplevelser. Følg med i nyheder og arrangementer på www.facebook.com/Noorbokbh

madaboutcopgenhagen postede på instagram i starten af 2015:


Royalt besøg i Noorbohandelen

noorbohandelens_armagnac-web.jpg

Regentparret aflagde Nyord og Noorbohandelen et besøg fredag den 6. september 2013
I anledning af regentparrets besøg på Nyord har vi indkøbt en ganske særlig dråbe til Noorbohandelen. Under HKH prinsgemal Henriks tilstedeværelse blev der smagt på en Armagnac fra 1935. Det har været en festlig dag for Nyord og en stor glæde for Noorbohandelen.


Nyords julekalender er en succes, også efter jul

julekalender.web_.jpg

Den fine trækasse med 24 udsøgte whiskier finder også efter juletiden mange venner

Whisky gave for elskere og kendere

Noorbohandelens julekalender for de store er fyldt med 24 små glasflasker med patentlåg i en fin trækasse – en samling af forretningens dejligste whiskys i alderen fra 3 til 48 år.
Kassen indeholder bl.a. en serie single casks i cask strengh som f.x. Inchmurrin fra Grampaigne Highland; Loch Lomond single Malt fra1996; Tormore single Speyside Malt fra1992; Caperdonich, single Speyside Malt fra1994; vores dejlige Macduff, single Speyside Malt fra1997; Strathmill, single Speyside Malt fra1990; Clynelish fra The Northern Highlands og den ældste i samlingen en Girvan grain, altså en single grain whisky fra 1964.


Velkommen til sæson 2012 - 5 år med Noorbohandelen på Nyord

Bent_natur_1_web.jpg

Foråret er på vej til Nyord. I Noorbohandelen gør vi klar til den 5. sæson med udsøgte spirituosa, lokale specialiteter, dejlig cafémad og en ny udstilling. I år er det vores søn Bent, som debuterer med sine naturfotografier. Udstillingen åbner påskelørdag, og det skal fejres med bl. vores nyeste cocktail creationer. Glæd Jer til "Coffee Shooter" & "One Night Stand", begge to med æggelikør - og ikke kun for damer :)

Vi glæder til os til at byde velkommen til hyggelige timer i Noorbohandelen

Wolfgang Sürth & Noorbohandelens team


Sommerkonkurrence

...and the winner is...

Hvis du er den heldige ejer af en spiritusflaske uden Noorbohandelens logo - men med Wolfgangs håndtegnede skib og nummer 093 - så er du velkommen at kontakte Noorbohandelen og få en gratis genopfyldning af denne flaske. Forudsætning er selvfølgelig at du kommer med denne flaske og at varen stadig haves på lager ( skulle det ikke være tilfælde, findes noget tilsvarende).


Gavepakker og forsendelse

Noorbohandelen tilbyder unikke gaver til enhver smag. Der kan vælges mellem alle slags spiritus i fine flasker eller kombinerede gavepakker med lokale specialiteter. Selvfølgelig kan der også indgå kunst og kunsthåndværk i gaverne.

Det er også muligt at forsende spiritus. Flasker fra 200ml indhold kan vi forsegle, så de kan tåle liggende transport.

Ring eller send os en email, så hjælper vi gerne gaver og/eller postforsendelse.


Udgiv indhold