Spring over navigation.
Hjem

Specialiteter

Noorbohandelens egne chokolade specialiteter

nyord-chokolade_web.jpg

Til jul 2013 introducerede vi vores første serie af hjemmelavede chokoladetrøfler. 4 uforglemmelige nydelser med hver sin hel egen karakter.

  • Chokolade Chili likør i hvid chokolade (20%vol)
  • Cognac Godet XO (40%vol) nougat trøflen i mælkechokolade
  • Belize Rom (66,3 %vol) trøffel i hvid chokolade med kokos topping
  • Loch Lomond Grain Whisky (63,1%vol) trøffel, Captain Haddocks yndling med topping af Nyord Pop Sennep :)

Til påske er den næste serie af Nyord fristelser klar :)


Fine olivenolier, balsamico eddike og første klasse havsalt fra Sicilien

olieballon-web.jpg

NYHED: I sommer 2010 introducerede Noorbohandelen en ny produktlinje - en serie af fineste olienolier, balsamico eddike og havsalt. Alle produkter findes i flere smagsvarianter - krydret med fine urter og frugter. En nydelse af særlig kvalitet: vincotto - en indkogt druemost med henholdsvis hindbær, orange og citron; en frisk, anderledes og delikat topping til pandekager, kager og is.

Alle olie- og eddikespecialiteter sælges i løsvægt - ligesom vores spirituosa. Der kan vælges mellem forskellige typer fine flasker fra 100ml op ad. Havsaltet er Middelhavssalt fra første skumning - det rene salt er tilsagt lokalt dyrkede urter fra Sicilien. Saltspecialiteterne sælges i glas med 100 eller 200ml.


Gelé og kompot af årstidens frugter

ribssyltweb.jpg

Noorbohandelen tilbyder et lille, godt udvalg af fine geléer og kompotter, baseret på årstidens frugt og bær - så vidt som muligt høstet på Nyord eller Møn. Geléerne og kompot er forfinet med Noorbohandelens spirituosa og smager godt på nybagte boller, kød, grillmad eller kan bruges til at forfine saucer.

Der findes f.x. hvidvin gelé, rosengelé (kun i juni måned), ribskompot med whisky, æblegelé, mintgelé.
NYT: Orangenmarmelade med Whisky og Jordbær Prosecco Gelé.


Speltbrød

broed-web.jpg

Hver morgen bager Wolfgang frisk speltbrød. Brødet bages på "Aurions" økologiske speltmel efter en gammel surdejsopskrift. Brødet er sprød og kraftig og passer godt til Noorbohandelens anretninger med ost og røget lam. Brødet findes i 2 smagsvarianter, som naturspeltbrød eller som kernebrød med solsikke og valnøddekerner. Hvis du planlægger et besøg på Nyord kan telefonisk du bestille dit yndlingsbrød - så er du sikker på at det gemmes til dig.


Nyord sennep

DownloadedFile.jpeg

Lokal specialitet med bid

"Nyord sennep" er et fælles projekt af Nyords Handelsdrivende under navnet "Nyord Lokalproduktion", i tæt samarbejde med den lokale landmand og Skov og Naturstyrelsen som lodsejer. Projektet sigter på at sikre erhvervsaktivitet på Nyord i bæredygtig samspil med naturen og samfundsliv. Projektet er blevet støttet af den Lokale Aktionsgruppe (LAG) i Vordingborg kommune.


Udgiv indhold