Velkommen til Noorbohandelen

 

Noorbohandelen åbnede i 2007, som Danmarks første specialforretning for kvalitetsspirituosa i løsvægt på den lille ø Nyord nord for Møn. Nyord er sin hel egen, en lille lomme i tiden og en natur- og kulturperle. Om du kommer i bil, på cykel, vandrende eller sejlende, vil du nyde øens ro, sommerens tusindvis kvidrende fugle, de blomstrende haver, den hyggelige havn, kirkens koncerter og den dejlige, afslappede stemning.

Siden åbningen har Noorbohandelen udvidet sit koncept med egen café med lokale specialiteter, herunder Nyord sennep. I Nyord sennepsmølle, lige ved siden af Noorbohandelen, kan du opleve produktionen, smage og købe årstidernes sennep. Noorbohandelen fremstiller også egne bitre og likører af lokale frugter og urter, hjemmelavede marmelader og geleer. I de senere år forhandler Noorbohandelen en fin lille produktion af kvalitets olivenolier og balsamico eddiker fra Sicilien, som tappes i smukke karafler efter kunden ønske.

[

Noorbohandelen i Torvehallerne

Noorbohandelen findes også i Københavns torvehallerne, og vi tilbyder forsendelse af vores produkter.

]Nyord i København

I 2011 åbnede Noorbohandelen sin filial i Københavns nye torvehallerne. Her møder du på alle ugens dage kompetente medarbejdere, der rådgiver om Noorbohandelens produkter og serverer en forfriskning, om sommeren forfriskende drinks, en god vin eller et frisktappet MønBryg, og om vinteren serveres Noorbohandelens kendte gløgg.

For grupper er det altid muligt at bestille en individuel tilrettelagt smagning. Om I er til whisky, rom eller har lyst til at høre om fremstilling af urtesnapse, kontakt os, og vi aftaler nærmere. Smagningen kan på Nyord kombineres med efterfølgende spisning, enten i Noorbohandelens egen café eller på Lolles Gård, den lokale kro (+45 31 39 99 82). Ønsker I at udvide Jeres ophold med en overnatning, kan vi anbefale Nyord Bed and Breakfast (+45 5586 3237). Nyord Naturkosmetik, Lille Bod og Runa's og galleri Nyord (+45 2422 4748) er altid et besøg værd. Om sommeren kan der arrangeres sejlture med Nyords postbåd Røret.  

Gavepakker og postforsendele af spiritus Noorbohandelen tilbyder unikke gaver til enhver smag. Der kan vælges mellem husets forskellige spirituosa i fine flasker eller kombinerede gavepakker med lokale specialiteter. Selvfølgelig kan der også indgå kunst og kunsthåndværk i gaverne. Det er også muligt at forsende spiritus. Flasker fra 200ml indhold og op ad kan vi forsegle, så de kan tåle liggende transport. Fragtpriser beregnes efter bestillingens omfang. Ring på 51 78 04 48 eller send os en email, så hjælper vi gerne. Velkommen i Noorbohandelen på Nyord og i Københavns Torvehaller!   

 

Åbningstider

Noorbohandelen på Nyord er i vinterhalvåret åben fredag 13-17, lørdag 11-17 og søndag 11-16.
I sommermånederne fra påske til og med efterårsferien er der åben alle ugens dage fra 11-17.
For særlige aftaler, især bestilling af smagninger eller mad for grupper kontakt venligst Wolfgang på telefon 51 78 04 48 eller brug kontaktformularen på denne hjemmeside.
Noorbohandelen i Københavns Torvehaller ved Nørreport Station er åben alle ugens dage, undtagen 1.og 2. juledag og nytårsdagen.
Noorbohandelens Pier to Heaven i Klintholm havn er åben i sommermånederne. Følg os på Facebook for at være opdateret.

 

Kontakt

Noorbohandelen ApS

CVR.: 35234845

Nyord Bygade 1, Nyord

4780 Stege

+ 45 51 78 04 48

info@noorbohandelen.dk