Noorbohandelens kunder er rigtig glade for caféens anretninger og hjemmebag. Derfor deler vi gerne opskrifter.
Lad dig inspirere.
Noorbohandelens bærkompot er inspirerat af en rabarber trifli, udviklet af køkkenchef Jonas Mikkelsen, Hotel Frederiksminde i Præstø. Du får originalopskriften her:
Sprød vegetar eller vegan spelt rösti
Ingredienser (ca. 5 - 6 stk.):
50 g Speltflager
50g Havregryn
Opskrift til den sicilianske citronkage
I Noorbohandelen på Nyord kan du købe en kage bage-kit med citronolie, citronsalt og appelsinmarmelade.
INGREDIENSER
Noorbohandelens kirsebærkage
Her kommer - ønsket af mange kunder - opskriften på en af Noorbohandelens mest populære kager. Til denne dejlig saftige kage er det bedst at anvende syltede moreller.
Denne dejlige, saftige chokoladekage er den perfekte vinterkage. Kagen får en særlig pift, hvis du river lidt lakrids- eller chilichoklade hen over den færdige kage.
Ingredienser:
Denne dejlige æblekage er perfekt til efteråret, hvor de syrlige æbler modner på Nyord. Kagen får en særlig pift med en calvadosglasur….
Ingredienser:
Fantastisk vegetarisk efterårs opskrift
Hokaidosuppe er nemt at lave, og den luner når efteråret bliver blæsende og kolde. Denne dejlige suppe serveres i Noorbohandelens café om efteråret, og vi vil gerne dele opskriften med vores kunder. Værsgo og velbekomme,
Klassikeren findes i mange varianter. Her kommer 2 forslag:
A) Klassikeren
6 cl lys rom - f.x. Noorbohandelens Jamaica Long Pond Special
4-6 limebåde
1-2 tsk rørsukker
Godt med frisk mynte
Mineralvand, isterninger
Traditionelt består en margarita af tequila, triple sec/Cointreau, limesaft og den berygtede saltkant på glasset. Efter sigende er saltkanten der for at skjule en mindre lødig tequila - dette er selvfølgelig ikke tilfældet med vores tequila, så derfor er denne version uden salt.