Velkommen til Noorbohandelen

Noorbohandelen

Nyord

Nyords lodseri er grundlagt i 1721, men allerede i 1500 ved man, at der har været lodser på øen. Der var lodstvang i Bøgestrømmen, det snævre farvand omkring Nyord, og hver af øens gårde havde pligt til at stille med en lods. Øst for Nyord by står stadig det lille udkigshus ved navn "Møllestangen", som Hendes Majestæt Dronning Margrethe II i 2013 indviede som Danmarks mindste museum. 

Für unsere deutschen Gäste

Nyord - Erlebnisse für einen Tag und eine Nacht

Postbåden Røret - levende kulturhistorie og sejlende cykelsti
Postbåden Røret har forbundet Nyord med Stege igennem en lang årrække. Først da broen blev bygget i 1968 gik Røret på pension. Efter en gennemgående restaurering sejler Røret siden sommer 2011 igen i Nyords farvande. Se sejlplanen for sommer sejlruten mellem Nyord og Stege, Kalvehave og Jungshoved  i det følgende. Du kan også downloade en cykeltur fra Stege til Nyord Ø-Hop - Panoramarute 422 - og en cykeltur på halvøen Jungshoved - Panoramarute 424 -. Begge ruter kan kombineres med sejltur om bord af Røret. 

I midten af august er tiden inde at se svalerne samle sig i Nyord by på jagt efter føde og for at samle kræfter til det store træk sydpå.

Et helt særligt besøg skal gå til øen Nyord, der nås over en lille bro fra Møn.

Seneste nyheder

Åbningstider

Noorbohandelen på Nyord er i vinterhalvåret åben fredag 13-17, lørdag 11-17 og søndag 11-16.
I sommermånederne fra påske til og med efterårsferien er der åben alle ugens dage fra 11-17.
For særlige aftaler, især bestilling af smagninger eller mad for grupper kontakt venligst Wolfgang på telefon 51 78 04 48 eller brug kontaktformularen på denne hjemmeside.
Noorbohandelen i Københavns Torvehaller ved Nørreport Station er åben alle ugens dage, undtagen 1.og 2. juledag og nytårsdagen.
Noorbohandelens Pier to Heaven i Klintholm havn er åben i sommermånederne. Følg os på Facebook for at være opdateret.

 

Kontakt

Noorbohandelen ApS

CVR.: 35234845

Nyord Bygade 1, Nyord

4780 Stege

+ 45 51 78 04 48

info@noorbohandelen.dk