Velkommen til Noorbohandelen

Noorbohandelen

Cafe

Noorbohandelens Café på Nyord

Caféen tilbyder

En hjemmelavet Hokaidosuppe luner i den kolde årstid. Noorbohandelen har suppleret caféens vintermenu med denne dejlige suppe. Vi bestræber os på at have en god varm suppe klar, også når hokaidosæsonen er slut. Velbekomme

 

En lille fin overraskelse til te nyderen er sommerens urtete af friskplukkede urter og blomster fra Noorbohandelens have. Te blandingens sammensætning varierer i løbe af sommeren, men der vil altid være mulighed for at vælge mellen en opkvikkende og en afslappende urte sammensætning.

 

Irish Coffee eller Caribisk Chokolade, det luner på en kølig dag på Nyord. Noorbohandelens Irish Coffee serveres med en gedigen Cooley Irish Malt Whisky og den Caribiske Chokolade forfines med en ....

Hver dag bages friske kager til Noorbohandelens café. Smag dagens kage med en god kop kaffe eller te og hyg dig for en stund i caféudstillingen eller på terrassen.

Noorbohandelens bærkompot med creme af hvide chokolade og crunch af husets speltbrød er nok blevet det man kalder caféens "speciale". Opskriften er en af dem der deltes mest på Noorbohandelens hjemmeside.

 

Noorbohandelens spelt- eller rugbrød bages frisk hver dag i sæsonen og serveres til anretninger eller som lille mellemmåltid med gode oste og hjemmelavet syltetøj. Brødet sælges også ud af huset.

 

Sommeren på Nyord, den smager af friske jordbær med fantastisk italiensk is. Lige fra de første danske jordbær er høstklar, serveres på Noorbohandelens café "Jordbærdrøm" eller andre lækre isanretninger.

I Noorbohandelens café serveres i sommerhalvåret en let frokostanretning, valgfrit med hhv. røget fårekød fra Lundevangård eller Nyord Ø-kød oksekødspastrami, et udvalg af lækre oste, salat med friske urter, frugt og en hjemmelavet dessert. Dertil serveres husets friskbagte speltbrød.

Seneste nyheder

Åbningstider

Noorbohandelen på Nyord er i vinterhalvåret åben fredag 13-17, lørdag 11-17 og søndag 11-16.
I sommermånederne fra påske til og med efterårsferien er der åben alle ugens dage fra 11-17.
For særlige aftaler, især bestilling af smagninger eller mad for grupper kontakt venligst Wolfgang på telefon 51 78 04 48 eller brug kontaktformularen på denne hjemmeside.
Noorbohandelen i Københavns Torvehaller ved Nørreport Station er åben alle ugens dage, undtagen 1.og 2. juledag og nytårsdagen.
Noorbohandelens Pier to Heaven i Klintholm havn er åben i sommermånederne. Følg os på Facebook for at være opdateret.

 

Kontakt

Noorbohandelen ApS

CVR.: 35234845

Nyord Bygade 1, Nyord

4780 Stege

+ 45 51 78 04 48

info@noorbohandelen.dk