Fantastisk vegetarisk efterårs opskrift
Hokaidosuppe er nemt at lave, og den luner når efteråret bliver blæsende og kolde. Denne dejlige suppe serveres i Noorbohandelens café om efteråret, og vi vil gerne dele opskriften med vores kunder. Værsgo og velbekomme,
Ingredienser:
1 Hokaido græskar
2 stanger porrer, gerne med top
3 gulerødder
frisk ingefær
Olivenolie
Grønsagsbouillon
Kokosmælk
Creme fraiche
Vask hokaido og skær den i stykker. Hokaidoen behøves ikke skrælles. Gulerødder og porrer skæres i stykker. Kom olivenolie i en stor gryde og sauter alle grønsager.
Hæld 1 liter grønsagsbouillon på, kom revet ingefær i efter behag og lad det hele simre i ca. 20 minutter. Brug stavblenderen og purer det hele. Tilsat kokosmælk, smag til med salt, peber og gerne chili. Evt. tilsat lidt ekstra bouillon. Server suppen med en klat cremefraiche og en skive af et frisk æble. :)