Noorbohandelens kirsebærkage
Her kommer - ønsket af mange kunder - opskriften på en af Noorbohandelens mest populære kager. Til denne dejlig saftige kage er det bedst at anvende syltede moreller.
150 g rørsukker
100 g smør
6 æg
200g mel
2 tsk bagepulver
2tsk vaniljesukker
1 dl mælk
100 g chololadespåner
450 g moreller (uden saft)
Rør rørsukker og smør hvidt i en skål. Tilsæt æggene. Sigt mel, bagepulver & vaniljesukker i blandingen og rør godt. Tilsat mælk lidt efter lidt. Kom dejen i den smurte form og bland forsigtig chokoladespåner i dejen. Læg til sidst morellerne på dejen - hold 1 cm plads til kanten. Kagen bages ved 190 grader i 35-40 minutter. Lad kagen køle af og serverer den med klat flødeskum til en friskbrygget kop kaffe.